x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Felipe Massa îl acuză pe Nelson Piquet jr pentru titlul pierdut în 2008

Felipe Massa îl acuză pe Nelson Piquet jr pentru titlul pierdut în 2008

03 Oct 2009   •   00:00

Brazilianul Felipe Massa l-a acuzat pe fostul pilot al echipei Renault Nelson Piquet jr că i-a furat titlul de campion mondial de Formula 1 anul trecut, după ce a recunoscut că a provocat un accident, care a falsificat rezultatele la Marele Premiu al Singapore 2008, titlu pe care pilotul de la Ferrari l-a pierdut, deşi a avut un număr mai mare de victorii decât Lewis Hamilton.



După ce s-a întâlnit cu compatriotul lui Piquet la circuitul de karting Granja Viana, din Sao Paulo, unde a reluat pregătirea specifică, Massa a declarat televiziunii braziliene Globo că rezultatele cursei trebuie schimbate, în urma accidentului deliberat. Massa a fost imediat sub puncte la Singapore, după ce a plecat de pe pole-position, din cauza unui pitstop de coşmar, în urma intervenţiei maşinii de securitate, care a intrat pe circuit drept consecinţă a accidentului lui Nelsinho.

"Tot ceea ce s-a întâmplat a fost o hoţie, dar dacă ne uităm la rezultat, acesta este acelaşi, ceea ce nu este corect. Hoţia a schimbat campionatul, iar eu am pierdut titlul pentru un singur punct" - Felipe Massa.

×
Subiecte în articol: sport