x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fenerbahce pregăteşte o ofertă de 7 milioane de euro pentru Mutu

Fenerbahce pregăteşte o ofertă de 7 milioane de euro pentru Mutu

07 Iun 2010   •   00:00

Reprezentaţii grupării turce Fenerbahce Istanbul sunt gata să prezinte clubului AC Fiorentina o ofertă de şapte milioane de euro pentru transferul atacantului român Adrian Mutu, informează site-ul calciomercato.com. "Fenerbahce e gata să facă primii paşi oficiali pentru cumpărarea lui Mutu. Marţi este aşteptat un contact direct cu Pantaleo Corvino, directorul sportiv al Fiorentinei", a scris sursa citată.

"Clubul turc va oferi şapte milioane de euro Fiorentinei şi îi va propune un contract pe trei ani jucătorului. Preşedintele clubului Fenerbahce, Aziz Yildirim, nu e deranjat deloc de suspendarea jucătorului pentru dopaj, până la 29 octombrie, şi se concentrează pe Mutu nu numai pentru o revigorare din punct de vedere sportiv a grupării sale, dar mai ales pentru publicitate", a mai notat site-ul specializat în transferuri sportive.

Calciomercato.com a adăugat că întâlnirea între impresarii jucătorului român şi directorul sportiv al Fiorentinei pentru a discuta viitorul lui Mutu, stabilită iniţial pentru finalul săptămânii trecute, a fost amânată "pentru o dată ulterioră".

Atacantul Adrian Mutu a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină. Suspendarea lui Mutu va expira în luna octombrie. Atacantul român are contract cu Fiorentina până în 2012.

×
Subiecte în articol: redactie