x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fernando Alonso: Spa? Provocarea anului!

Fernando Alonso: Spa? Provocarea anului!

27 Aug 2009   •   00:00

Pilotul spaniol Fernando Alonso, de la echipa de Formula 1 Renault, consideră că Marele Premiu al Belgiei, care va avea loc în următoarea duminică pe circuitul Spa-Francorchamps, "este provocarea cea mai importantă a anului", unde speră să fie "foarte rapid, iar maşina să fie puternică".



"Spa este unul din circuitele tradiţionale, cu o istorie bogată şi o atmosferă specială. Pentru toţi piloţii este un circuit atractiv, toţi iubesc această cursă şi le place să conducă aici. Maşina noastră devine din ce în ce mai puternică, bună pentru ultimele curse ale campionatului, astfel că sunt convins că ne vom bate în continuare în frunte", se arată într-o declaraţie făcută de Alonso pentru site-ul Renault.

Alonso caracterizează circuitul belgian cel mai complet, care cere o maşină la fel. "Ai viraje rapide, viraje lente şi linii drepte largi, unde ai nevoie de o viteză bună, pentru a ataca sau a-ţi apăra poziţia, mai ales în puctul numit "Les Combes"", a spus pilotul spaniol, care la ultima cursă, Marele Premiu al Europei de la Valencia, s-a situat pe locul 6, aflându-se pe locul 11 în clasamentul campiontului mondial, cu 16 puncte.

×
Subiecte în articol: sport