x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fernando Aloso îşi mută bagajele în curtea Ferrari

Fernando Aloso îşi mută bagajele în curtea Ferrari

08 Iul 2009   •   00:00
Fernando Aloso îşi mută bagajele în curtea Ferrari

Dublul campion mondial Fernando Alonso (Renault) va concura pentru echipa Ferrari începând din sezonul 2010. Informaţia este susţinută ca certă de aproape toate publicaţiile italiene.



"Alonso va fi ferrarist din 15 noiembrie", precizează revista "Auto Sprint", ipoteză susţinută şi de cotidianul "Gazzetta dello Sport", care dă ca sigură trecerea pilotului asturian la Scuderia de la Maranello, la finalul acestui sezon. Cunoscutul ziar de sport din Peninsulă adaugă, totodată, că Alonso şi Ferrari s-au înţeles încă din 2008, iar contractul urmează să se întindă pe o perioadă de cinci ani.

Singura problemă pe care Ferrari trebuie să o mai rezolve o reprezintă renunţarea la unul dintre actualii săi piloţi, finlandezul Kimi Raikkonen şi brazilianul Felipe Massa. În privinţa lui Raikkonen, campion mondial în 2007, lucrurile sunt destul de complicate, contractul acestuia întinzându-se până la finalul sezonului 2010, iar o plecare anticipată i-ar costa pe cei de la Ferrari aproximativ 28 milioane euro. A

×
Subiecte în articol: sport