x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Figo îşi face echipă: În primul "11"-zece sunt Maradona, Ronaldinho şi Chivu!

Figo îşi face echipă: În primul "11"-zece sunt Maradona, Ronaldinho şi Chivu!

de Ovidiu Ciutescu    |    30 Mai 2009   •   00:00

Campion în Italia cu Inter Milano, Cristi Chivu va evolua într-un meci de binefacere organizat de colegul său de echipă Luis Figo. În echipa pe care Figo va prezenta la eveniment se vor regăsi mari vedete ca Diego Maradona şi Ronaldinho.



Meciul se va disputa la Geneva, în luna iunie iunie, fondurile strânse cu această ocazie urmând să fie donate copiilor grav bolnavi, prin intermediul a două fundaţii, una dintre acestea fondată şi condusă chiar de către Figo.

La meciul de binefacere de la Geneva şi-au mai anunţat prezenţa fotbaliştii olandezi Clarence Seedorf şi Edgar Davids, portughezii Pauleta şi Maniche, dar şi vedete din lumea muzicală, precum britanicul Craig David şi portughezul Toni Carreira, organizatorii aşteptând un răspuns şi din partea cunoscutului cântăreţ italian Eros Ramazzotti. După meci, într-un hotel de lux din Geneva va avea o licitaţie cu obiecte aparţinând jucătorilor, banii strânşi cu această ocazie urmând să intre tot în conturile celor două organizaţii de caritate.

×
Subiecte în articol: sport