x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Finala CN de hochei / Steaua - Ciuc 1-1

Finala CN de hochei / Steaua - Ciuc 1-1

13 Feb 2006   •   00:00
Finala CN de hochei / Steaua  -  Ciuc 1-1

Disputat ieri pe Patinoarul "Mihai Flamaropol" din Bucuresti, in prezenta a 2.500 de spectatori, al doilea meci al finalei s-a incheiat cu victoria categorica a campioanei en-titre Steaua, 4-0. "Ciucanii" se impusesera cu 2-1 in primul joc, astfel ca scorul general a devenit 1-1. Urmatoarele doua confruntari vor avea loc la finele saptamanii viitoare la Miercurea Ciuc.

EROU. Primele doua reprize ale meciului au fost destul de echilibrate, fiind decise de reusitele lui Catalin Geru si Serghei Sadii. Ultimul avea sa fie eroul Stelei. Dupa golul superb reusit in repriza secunda, hocheistul ucrai-nean a mai inscris de doua ori in primele minute ale ultimului act, pecetluind victoria ros-albastrilor.

INCIDENTE. Ultima repriza a fost marcata de conflictele aparute intre fortele de ordine si suporterii stelisti, dar si pe gheata, acolo unde harghitenii s-au manifestat violent. "Aceasta partida imi lasa un gust amar din cauza violentelor din teren. Jucatorii de la Ciuc au venit aici mai mult pentru bataie, decat pentru hochei", a declarat antrenorul Stelei, Marius Gliga.

×
Subiecte în articol: sport