x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Finala Cupei Cupelor - Rulmentul speră

Finala Cupei Cupelor - Rulmentul speră

de Vlad Ionescu    |    20 Mai 2008   •   00:00
Finala Cupei Cupelor - Rulmentul speră

În prima manşă a finalei Cupei Cupelor, fetele de la Rulmentul Braşov au pierdut cu 25-21 meciul din deplasare cu Larvik (Norvegia).



În prima manşă a finalei Cupei Cupelor, fetele de la Rulmentul Braşov au pierdut cu 25-21 meciul din deplasare cu Larvik (Norvegia).

Aşa cum se aştepta, Rulmentul nu a avut viaţă uşoară pe terenul campioanei Norvegiei. Dacă prima repriză a fost echilibrată şi s-a încheiat la egalitate, 13-13, în cea de-a doua, braşovencele au găsit cu greu drumul spre poartă. Timp de 20 de minute, elevele Marianei Târcă nu au izbutit să înscrie decît o dată, ceea ce le-a permis gazdelor să se desprindă, ele conducînd la un moment dat cu 23-16. Autoare a şapte goluri, Cristina Neagu a fost desemnată cea mai bună jucătoare a echipei noastre. Diferenţa de patru goluri consemnată la final este însă recuperabilă, mai ales că în manşa a doua, programată sîmbătă, Rulmentul va avea de partea sa publicul. "A fost greu, dar ne aşteptam la asta. Finala nu este încă decisă", a declarat finanţatorul echipei, Teodor Florescu.


REALISM
"Diferenţa nu este imposibil de recuperat, dar trebuie să fim atente şi să nu ne mai bazăm pe atacul poziţional, aşa cum am făcut în acest joc. Acum am simţit adversarul pe propria piele şi vom şti mai bine la ce să ne aşteptăm. O să pregătim returul în aşa fel, încît să păstrăm cupa la Braşov"
Mariana Târcă

EXPLICAŢIE
"A fost un joc plin de durităţi tolerate de arbitru, dar nu din acest motiv am pierdut. Am început bine, la pauză ne-am gîndit că o să cadă ele, însă, din păcate am căzut noi. Cred că putem întoarce rezultatul în retur. Acum ele sînt favorite, dar asta nu înseamnă că au luat deja cupa"
Cristina Neagu

×
Subiecte în articol: sport