x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FIORENTINA – BAYERN MÜNCHEN 1-1 ● Adrian Mutu, cel mai bun de la gazed

FIORENTINA – BAYERN MÜNCHEN 1-1 ● Adrian Mutu, cel mai bun de la gazed

de Ionut Paduraru    |    07 Noi 2008   •   00:00
FIORENTINA – BAYERN MÜNCHEN 1-1 ● Adrian Mutu, cel mai bun de la gazed

Adrian Mutu a marcat primul său gol pentru Fiorentina în Liga Campionilor, dar echipa sa a fost egalată pe final, rezultat ce menţine şansele Stelei de calificare în Cupa UEFA.



Atacantul român a deschis scorul la prima ocazie a toscanilor, în minutul 11, cu un şut puternic sub transversală, dar Bayern a egalat prin Borowski (’78). Mutu a jucat tot meciul şi a fost cel mai bun jucător al gazdelor, având ocazia de a majora scorul în repriza secundă. “Suntem puţin naivi, nu am reuşit să marcăm golul doi şi să închidem meciul. Suntem o echipă lipsită de experienţă, dar suntem satisfăcuţi de ceea ce reuşim în primul nostru sezon de Liga Campionilor. Bayern a egalat printr-un gol norocos. Şansele noastre de calificare în optimile Ligii sunt mici, dar vom încerca să producem surpriza într-o grupă imposibilă pentru noi”, a spus internaţionalul român la finalul meciului.

Şi tehnicianul Fiorentinei, Cesare Prandelli, s-a declarat satisfăcut: “Păcat de rezultat, pentru că am făcut o partidă bună. Nu am reuşit să marcăm şi al doilea gol, dar acest lucru îl pun pe seama lipsei de experienţă. Este foarte dificil să închizi toate culoarele în faţa unei formaţii extraordinare, aşa cum este Bayern. În continuare este important să ne păstrăm încrederea, să avem acelaşi spirit de luptă şi apoi vom vedea dacă ne putem califica”. De partea cealaltă, antrenorul Jurgen Klinsmann a declarat că remiza este un rezultat bun: “Suntem mulţumiţi că am obţinut un punct. Ştiam că va fi un meci dificil. Fiorentina ar fi putut câştiga, însă în a doua parte am reuşit să creştem ritmul şi să egalăm. Este un punct important deoarece lăsăm Fiorentina în spatele nostru şi acum avem o şansă bună de calificare în optimi”.

×
Subiecte în articol: sport