x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fiorentina, învinsă cu ajutorul arbitrilor

Fiorentina, învinsă cu ajutorul arbitrilor

de Ionut Paduraru    |    17 Feb 2010   •   00:00

Fiorentina nu a mai cunoscut gustul victoriei după suspendarea lui Adrian Mutu. Miercuri seara, toscanii au fost învinşi cu 2-1 de Bayern Munchen, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, dar golul victoriei echipei germane a fost marcat din ofsaid, în minutul 89.
După 45 de minute echilibrate, bavarezii au reuşit să înscrie în prelungirile primei reprize. Gomez a fost cel care a trimis balonul în plasă, dar centralul Ovrebo apucase deja să fluiere penalty pentru un fault în careu al lui Kroldrup la Ribery. Robben a transformat cu siguranţă şi Bayern a intrat în avantaj la cabine. Kroldrup s-a revanşat însă la 5 minute de la reluare, când a profitat de o greşeală a apărării germane la un corner şi a înscris din apropiere. Italienii au jucat în inferioritate numerică din minutul 73, când Gobi a fost eliminat după ce l-a lovit cu cotul în faţă pe Robben. Dominarea nemţilor a dat roade în minutul 89, când Olic, aflat în ofsaid, a marcat cu o lovitură de cap. Scor final 2-1 pentru Bayern, dar Fiorentina este calificată dacă învinge cu 1-0 în retur.
Tot 2-1 s-a terminat şi al doilea meci de miercuri, dintre FC Porto şi Arsenal. Portughezii au deschis scorul încă din minutul 11, când portarul "tunarilor", Fabianski, a greşit copilăreşte la şutul lui Varela. Avantajul gazdelor a durat însă doar şapte minute, Sol Campbel aducând egalarea cu o lovitură de cap, în urma unui corner. După pauză, acelaşi Fabianski i-a făcut cadou lui Porto o lovitură liberă indirectă din careu, după ce a prins în braţe un balon trimis înapoi de Campbel. Lusitanii au executat repede şi au surprins apărarea lui Arsenal, Falcao marcând în poarta goală (51).
Meciurile retur se vor disputa la 9 martie.

×
Subiecte în articol: redactie