x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FK Sarajevo – CFR Cluj 1-1: Misiune îndeplinită în Bosnia

FK Sarajevo – CFR Cluj 1-1: Misiune îndeplinită în Bosnia

21 Aug 2009   •   00:00
FK Sarajevo – CFR Cluj  1-1: Misiune îndeplinită în Bosnia
Sursa foto: Bodor Balazs/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Ardelenii au scos un egal cu gol în deplasare, confirmându-şi statutul de favoriţi la calificare. La 1-0, clujenii au mai marcat o dată, dar reuşita lui Yssouf Kone a fost anulată pe motiv de fault în atac.



CFR pare hotărâtă să-şi menţină norma de participare anuală onorabilă în cupele europene. Trupa lui Antonio Conceicao este pe cale să pătrundă în grupele "Europa League", după ce s-a întors de la Sarajevo neînvinsă, având totodată şi avantajul unui gol marcat în deplasare.

Ardelenii au controlat partida din Bosnia. Dani a deschis scorul destul de repede, marcând în minutul 19 cu capul, după o centrare a lui Culio, pentru ca după mai puţin de nouă minute Yssouf Kone să înscrie şi el. Golul a fost însă anulat pentru un presupus faul în atac, iar oaspeţii au egalat în minutul 77.

"Nu suntem mulţumiţi de rezultat, deoarece puteam mai mult. Totuşi, am dat gol în deplasare şi asta ne face favoriţi la calificare. Rămâne însă şi puţină supărare, pentru că am controlat acest meci şi ar fi trebuit să câştigăm. Am auzit şi noi despre ce s-a întâmplat la Dinamo şi sper să profităm în campionat de degringolada de acolo", a spus după meci marcatorul golului lui CFR, portughezul Dani.


"Sunt mulţumit de rezultat. Am marcat în deplasare şi avem prima şansă la calificare"
Antonio Conceicao, antrenor CFR Cluj

×
Subiecte în articol: sport fk sarajevo – cfr cluj