x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Florentin Petre sta serios pe ganduri

Florentin Petre sta serios pe ganduri

19 Iun 2004   •   00:00

Pentru capitanul "cainilor", Florentin Petre, acest final de saptamana este unul hotarator. "Piticul" s-a aflat pentru cateva zile la Graz, unde a fost testat de catre tehnicienii campioanei Austriei.

INTERES. Site-ul oficial al echipei GAK informeaza ca jucatorul roman i-a impresionat prin calitatile sale pe austrieci, care s-au aratat foarte interesati de achizitionarea mijlocasului de "buzunar" dinamovist. Chiar daca la inceput au fost usor sceptici, conducatorii lui Grazer l-au laudat pe Florentin: "Petre ar urma sa-l inlocuiasca in echipa pe Libor Sionko. Este mai bun decat el, un adevarat alergator de 1,66 m care acopera foarte bine banda stanga", a declarat directorul sportiv al clubului austriac, Hannes Weninger. "Peter" a efectuat in Austria si vizita medicala, fiind asteptat aseara sa revina in tara. Tratativele vor demara in cursul zilei de astazi, chiar daca oficialii dinamovisti sustin si in ceasul al 12-lea ca nu va mai pleca nimeni din "Stefan cel Mare". (Marian Stefan)

Salariul de la GAK, de trei ori mai mare

Conducatorii dinamovisti incearca sa-i convinga pe omologii austrieci ca Petre sa plece numai dupa ce "cainii" isi vor incheia conturile cu Liga Campionilor. "Nu cere nimeni milioane de dolari pe Florentin. E normal sa plece dupa cate a facut pentru echipa asta, dar dupa Liga Campionilor", a declarat antrenorul Ioan Andone. In aceste conditii, tratativele ar putea intra in impas, si Grazer, fiind angrenata in Liga, urmand sa joace in turul 3 preliminar. Pretentiile financiare ale lui Dinamo sunt cifrate in jurul sumei de 500.000 de dolari, Petre urmand sa incaseze un salariu de circa 350.000 de dolari, de trei ori mai mare decat acum.

×
Subiecte în articol: sport