x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Florin Halagian: "Steaua are trei şanse pentru a se califica"

Florin Halagian: "Steaua are trei şanse pentru a se califica"

27 Aug 2008   •   00:00

În direct la GSP TV, Florin Halagian a vorbit despre jucătorii Stelei, dar şi despre scandalurile din fotbalul românesc.



În direct la GSP TV, Florin Halagian a explicat cum trebuie să evolueze Steaua pentru a se califica.

"Turcii sunt foarte ambiţioşi şi imprevizibili, pentru că au valoare. Steaua are trei şanse - victorie si două egaluri: 0-0 şi 1-1."

"Indiferent de ce le va spune Lăcătuş, jucătorii trebuie să fie atenţi. Altfel, îi poate costa. Unii fotbalişti sunt prea individualişti. Nu vor avea prea multe ocazii, cum s-ar întîmpla în faţa unui adversar din România."

În acelaşi timp, fostul antrenor al Stelei la începutul anilor '80 a menţionat că îl apreciază foarte mult pe mijlocaşul Bănel Nicoliţă.

"La orice echipă aş fi antrenor, Bănel Nicoliţă e primul pe listă. Fără el nu aş începe un meci. Pe el l-a îngropat o mînă de spectatori, care acum se pare că s-au potolit."

"Jucătorii Stelei nu reuşesc să se sincronizeze"

"Fotbaliştii Stelei sunt deocamdată pe drumul de a se cunoaşte, schimbările din loturile echipelor fruntaşe cauzează lipsa de omogenitate, jucătorii nu reuşesc să se sincronizeze. În trecut, echipe ca Steaua şi Dinamo se găseau pe teren cu ochii închişi."

"Există dueluri verbale între patronatele cluburilor din Liga I, cum au fost între cei de la Rapid şi Dinamo de curînd, care afectează şi jocul echipelor."

De asemenea, fostul antrenor a explicat de ce conducătorii cluburilor la care a activat ca tehnician nu puteau să intervină în munca sa.
"Nu m-am retras, dar sunt un om mai dificil şi nu înghit multe lucruri. Ca antrenor, mereu am avut contracte beton şi nu puteam fi dat afară decît dacă mi se plătea contractul pînă la ultimul leu"

×
Subiecte în articol: sport