x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FOSTE GLORII - Contra vede goluri multe

FOSTE GLORII - Contra vede goluri multe

30 Oct 2008   •   00:00
FOSTE GLORII - Contra vede goluri multe

Cosmin Contra (foto) şi-ar dori ca Dinamo, fosta sa echipă, să se impună în derby-ul cu Steaua.



Internaţionalul român este de părere că partida are o conotaţie specială datorită rivalităţii dintre cele două grupări. “Chiar dacă în ultimul timp au mai apărut şi alte derby-uri în campionatul românesc, rămâne partida cea mai aşteptată. Sper să fie un meci spectaculos, cu multe goluri. Cred că Dinamo are un avantaj pentru că joacă în «Groapă» şi se va bucura de aportul publicului. Vorba aceea, să învingă cea mai bună echipă, dar aceea să fie Dinamo”, a spus Contra.

Totuşi, fundaşul lui Getafe spune că Dorinel va avea rezultate bune la Steaua: “Când se schimbă antrenorul se produce un şoc la echipă şi asta s-a încercat şi la Steaua. Dorinel este un antrenor tânăr, care are însă destulă experienţă şi cred că îl aşteaptă un viitor excelent. I s-a oferit o oportunitate mare şi sunt sigur că va profita de ea. Gigi Becali e un patron mai special, care bagă bani în fotbal, dar are şi multe pretenţii. Dorinel a mai fost în Ghencea şi ştie ce înseamnă să lucrezi cu Gigi Becali. Sunt sigur însă că Gigi îl va lăsa să îşi facă treaba”.

Petre e nostalgic
Şi Florentin Petre speră ca Dinamo să câştige confruntarea cu rivalii din Ghencea. “Din punctul meu de vedere, pentru că am jucat la Dinamo, faptul că Steaua trece printr-o criză de rezultate nu poate decât să mă bucure, pentru că astfel dinamoviştii au mai multe şanse de victorie. E greu ca o echipă să îşi revină aşa repede într-o astfel de situaţie. Merg pe mâna băieţilor de la Dinamo, sper să profite de situaţie”, a spus Petre, care şi-a adus apoi aminte de atmosfera de la derby: “E cea mai importantă partidă, într-un sezon există Dinamo – Steaua şi alte meciuri. Se întâlnesc cele mai bune echipe din România şi aici mă refer la istorie, la palmares. Mi-e dor de astfel de meciuri, pentru că erau partide în care mă dăruiam total”.

×
Subiecte în articol: sport