x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Naşu' este sigur: "În doi ani vom avea o naţională puternică!".

Naşu' este sigur: "În doi ani vom avea o naţională puternică!".

08 Iun 2011   •   08:55
Naşu' este sigur: "În doi ani vom avea o naţională puternică!".

Presedintele FRF, Mircea Sandu, s-a declarat multumit de evolutia echipei nationale in meciul amical cu Brazilia, scor 0-1, apreciind ca tricolorii au facut o partida curajoasa si estimeaza ca prima reprezentativa va fi in doi ani o formatie puternica.

"Am facut un meci destul de curajos, cu un cvartet desfensiv nou, Rapa, Papp, Gardos, Latovlevici - trei dintre ei au jucat la echipa de tineret anul trecut - cu Muresan si Bourceanu, doi jucatori echilibrati la mijlocul terenului, cu Torje, un jucator vivace... Daca vom continua in acest fel si daca vor mai aparea jucatori noi, in doi ani de zile vom alcatui o echipa puternica. Prin astfel de meciuri increderea, valoarea, nivelul de crestere al jucatorilor vor fi deosebite. Vom juca cu Argentina, Franta, este posibil cu Uruguay. Noi incercam sa asiguram atat o banca tehnica valoroasa, cat si partide prin care echpa nationala sa creasca, dar trebuie sa avem rabdare, ca dupa doi ani si jumatate sa ne fixam un obiectiv foarte clar, acela de a merge consecutiv la turnee finale europene si mondiale", a spus Sandu la GspTV.

Seful FRF spune ca se teme mai mult de urmatorul meci amical, cel cu Paraguay, in care fotbalistii romani ar putea acuza o oboseala mai mare: "Nu mi-a fost teama de acest meci, mai mult mi-e frica de meciul cu Paraguay, pentru ca va interveni aceasta problema a fusului orar si oboseala acumulata la un final de sezon".

Reprezentativa Romaniei a fost invinsa, miercuri dimineata, cu scorul de 1-0, de selectionata Braziliei, intr-un meci amical disputat la Sao Paulo, in care atacantul Ronaldo s-a retras din activitate. Unicul gol al meciului a fost marcat de Fred, in minutul 23.

Tricolorii vor evolua sambata, la Asuncion, impotriva reprezentativei Paraguayului, tot intr-o partida amicala, care va fi transmisa de TVR 1 si TVR HD cu incepere de la ora 23:00.

×