x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern 25.000 de lumânări vor arde diseară pe arena "Ion Oblemenco" pentru Adrian Păunescu

25.000 de lumânări vor arde diseară pe arena "Ion Oblemenco" pentru Adrian Păunescu

05 Noi 2010   •   00:00
25.000 de lumânări vor arde diseară pe arena "Ion Oblemenco" pentru Adrian Păunescu
Sursa foto: /Intact Images

La meciul cu Oţelul Galaţi, programat diseară pe stadionul "Ion Oblemenco" în etapa a 14-a, jucătorii echipei Universitatea Craiova vor intra pe teren cu un banner imens şi purtând tricouri pe care va scrie "Adrian Păunescu rămâne nemuritor", informează Mediafax.

Cei peste 25.000 de suporteri olteni care vor veni la meci vor putea intra cu lumânări asupra lor pe care le vor aprinde în timpul momentului de reculegere în memoria poetului Adrian Păunescu. Oficialii Universităţii Craiova vor înmâna lumânări spectatorilor care nu vor avea asupra lor lumânări.

De asemenea, la stadionul Ion Oblemenco s-a amenajat un loc unde fanii pot depune flori şi-i pot aduce un omagiu lui Adrian Păunescu.

Pe de altă parte, oficialii FC Dinamo au anunţat că la meciul cu Universitatea, de miercuri, 10 noiembrie, din sferturile de finală ale Cupei României, se va ţine un moment de reculegere în memoria lui Adrian Păunescu. "Da-i-ar Dumnezeu linişte şi dincolo de moartea de care nu scapă nimeni!", scrie Cornel Dinu in editorialul din programul de meci al "câinilor", editat pentru dubla întâlnire Dinamo-U Craiova, de săptămâna viitoare.

×
Subiecte în articol: liga 1