x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern 48.000 de bilete vândute pentru meciul cu Franţa

48.000 de bilete vândute pentru meciul cu Franţa

30 Aug 2011   •   18:09

Cei care doresc sa urmareasca partida cu Franta, programata pe 6 septembrie, pe National Arena, ar trebui sa se grabeasca. Presedintele FRF, Mircea Sandu a declarat marti, la Sport.ro, ca pana in prezent s-au vandut aproximativ 48.000 de bilete, astfel ca nu mai sunt disponibile decat 7.000 de tichete.

Sandu spera ca se vor vinde toate cele 55.000 de bilete si a anuntat ca fiecare spectator va gasi pe scaun un steag al Romaniei. pentru a crea o atmosfera frumoasa la meci.

La inaugurarea noului stadion, imnul national al Romaniei va fi intonat live de Marcel Pavel, in timp ce Le Marseillese va fi interpretat de soprana Alexandra Coman. Mircea Sandu a mai dezvaluit ca atmosfera va fi intretinuta, la statia de amplificare a arenei, de catre Mihai Mitoseru.

Inaintea partidei, patru fosti mari fotbalisti romani vor primi distinctii de onoare, fara ca seful FRF sa ii nominalizeze.

Pentru organizarea meciului cu Franta, federatia nu va plati nimic Primariei Capitalei, insa pentru urmatoarele meciuri chiria perceputa va fi de 40.000 de euro, o suma “rezonabila' in opinia lui Sandu.

×