x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Adi Mutu: "Cred că am făcut un meci aproape perfect!".

Adi Mutu: "Cred că am făcut un meci aproape perfect!".

03 Iun 2011   •   21:00
Adi Mutu: "Cred că am făcut un meci aproape perfect!".

Noul capitan al echipei nationale, Adrian Mutu, a declarat, vineri seara, dupa victoria cu 3-0 obtinuta in fata Bosniei ca, in opinia sa, tricolorii au facut un "meci aproape perfect".

"Am reusit o prestatie foarte buna. Am jucat numai pe atac, nu i-am lasat sa iasa din jumatatea lor. Cred ca am facut un meci aproape perfect. Nationala este o echipa plina de talent si are nevoie de incredere si unitate", a spus Mutu la TVR 1.

Briliantul a mai precizat ca spera ca victoria din meciul cu Bosnia sa reprezinte un nou inceput pentru prima reprezentativa. "Sper sa fie un nou inceput pentru ca ne-am dat drumul la joc foarte greu. Victoria este a noastra a tuturor, a echipei, a staff-ului tehnic, nu numai a mea sau a lui Marica", a adaugat Mutu.

Prima reprezentativa a Romaniei a invins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), selectionata Bosniei-Hertegovina si a obtinut a doua victorie in grupa D de calificare la Campionatul European din 2012. Golurile au fost marcate de Mutu '37 si Marica '41, '55.

×