x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Adrian Mutu a efectuat primul antrenament cu naţionala.

Adrian Mutu a efectuat primul antrenament cu naţionala.

25 Mai 2011   •   09:47
Adrian Mutu a efectuat primul antrenament cu naţionala.

Adrian Mutu a efectuat, miercuri dimineata, la baza de pregatire de la Buftea, primul antrenament alaturi de componentii lotului echipei nationale. Atacantul Fiorentinei a fost invoit de selectionerul Razvan Lucescu pentru sedinta de pregatire de marti dupa-amiaza.

La finalul antrenamentului, care a durat 75 de minute, Mutu a pariat cu mijlocasul Dan Alexa ca va inscrie macar un gol din trei lovituri libere de la 18 metri in poarta aparata de Costel Pantilimon. Atacantul Fiorentinei nu a reusit sa inscrie nici un gol si a pierdut 80 de euro in pariul cu Alexa.

La sedinta de pregatire au fost prezenti 14 fotbalisti: portarii Costel Pantilimon si Silviu Lung Jr., fundasii Cornel Rapa, Gabriel Tamas si Paul Papp, mijlocasii Liviu Antal, Gabriel Giurgiu, Gabriel Muresan, Dan Alexa, Alexandru Bourceanu, Lucian Sanmartean si Adrian Stoian si atacantii Bogdan Stancu, Adrian Mutu si Ciprian Marica.

Razvan Lucescu l-a chemat la antrenamentul din aceasta dimineata pe Sergiu Suciu (AS Gubbio), convocat de Emil Sandoi pentru meciul de tineret cu Kazahstan.

Atacantul echipei Galatasaray, Bogdan Stancu, s-a pregatit separat din cauza unor probleme medicale, el urmand ca abia luni sa inceapa antrenamentele alaturi de coechipieri.

La Buftea a fost prezent si directorul general al Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu.

Partida Romania - Bosnia-Hertegovina din preliminariile Campionatului European din 2012 este programata sa aiba loc vineri, 3 iunie, de la ora 21:00, pe Stadionul Giulesti - Valentin Stanescu.

×