x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Adrian Mutu ar putea ajunge la o echipă din România! Patron de club: Dacă îi convine regimul meu financiar, îl iau

Adrian Mutu ar putea ajunge la o echipă din România! Patron de club: Dacă îi convine regimul meu financiar, îl iau

26 Apr 2013   •   11:36
Adrian Mutu ar putea ajunge la o echipă din România! Patron de club: Dacă îi convine regimul meu financiar, îl iau
Sursa foto: INTACT IMAGES/Rpressport/Razvan Pasarica

Adrian Mutu, atacantul echipei Ajaccio , ar putea ajunge în echipa lui Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei. Întrebat dacă ar accepta o ofertă de la Gigi Becali, Mutu  a lăsat să se înţeleagă că este deschis oricărei propuneri. "Păi, are numărul meu", a spus Mutu la Digi Sport.

"Eu cunosc jucătorii Stelei, majoritatea de la echipa naţională, formează un nucleu şi la naţională. Sunt jucători buni, eu când am spus că dau 40 de goluri cu ei nu am glumit. Am vorbit cu Reghe de multe ori în ultimul timp. L-am felicitat, îi doresc baftă. Sper să obţină şi mai mult în cupele europene în sezonul următor. Probabil ca să ia încă o dată campionatul nu e mare lucru, decât ceva repetitiv. Un sezon şi mai bun în Europa, probabil pentru el e un obiectiv pe care vrea să îl atingă", a spus Adi Mutu.

Patronul Stelei s-a declarat flatat de afirmaţiile lui Mutu şi nu a exclus un astfel de transfer. 

"Mutu încă mai poate un an la nivel maxim. Îl iau pe Mutu dacă îi convine regimul meu financiar, în funcţie de rezultat. Nu pot să-i dau lui Mutu 800.000 pe lună sau 500.000 pe lună. Trebuie să avem o convenţie dinainte. Pe mine mă impresionează că spune lucrurile astea, normal că te încântă. Te flatează, dar când eşti în cantonament la Steaua nu mai facei ce vrei. Ai un şef care se numeşte Reghecampf şi trebuie să asculţi exact şi să intri în toate cantoanele la care sunt supuşi jucătorii Stelei. Dintre Mutu şi Marica, l-aş alege pe Marica. De exemplu, când vine în ţară, Marica se duce şi îşi face programul de antrenament chiar dacă e liber. El se antrenează, respectă ce îi transmite staff-ul tehnic. Marica e altceva faţă de Mutu, e şi mai tânăr, poţi să-l vinzi după aia", a declarat Gigi Becali, care a precizat că i-a făcut o ofertă unică lui Ciprian Marica în cazul în care s-ar transfera la Steaua, un teren de un milion de euro.

"Fac un contract cu el pe doi ani, ca să pot să-l vând după un sezon. Pot să scot 4 sau 5 milioane pe el. Mă gândesc să-l iau pe Mutu, e adevărat că-l vreau. Mă gândesc dacă să risc sau să nu risc. Acum îmi permit să nu risc şi să câştig. Vorbim de calificarea în grupele Ligii, asta e cel mai important lucru pentru Steaua", a spus Gigi Becali la sport.ro.

×