x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Adrian Mutu şi Consuelo, în tribune la Italia - Feroe

Adrian Mutu şi Consuelo, în tribune la Italia - Feroe

08 Sep 2010   •   00:00

Suspendat până la finalul lunii octombrie pentru consum de sibutramină, Mutu nu poate sta departe de fotbal. Atacantul Fiorentinei, alături de soţia sa, Consuelo, a fost prezent, marţi seară, la partida pe care reprezentativa Italiei a disputat-o, la Florenţa, în faţa selecţionatei Insulelor Feroe, în preliminariile Euro-2012, informează site-ul violaplanet.com.

La partida de pe stadionul Artemio Franchi au mai asistat preşedintele clubului Fiorentina, Andrea Della Valle, şi administratorul delegat al grupării italiene, Sandro Mencucci.

Mutu le-a purtat noroc italienilor, care au învins cu 5-0, cea mai categorică victorie a lor din ultimul deceniu. Conform cotidianului Tuttosport, ultima oară când "squadra azzurra" s-a impus cu 5-0 a fost într-un meci cu Malta, la 24 ianuarie 1987, în preliminariile Euro '88, pe când era antrenată de Azeglio Vicini.

De asemenea, ultimul succes al Italiei la o diferenţă de cinci goluri s-a înregistrat la 23 martie 1993, în preliminariile Cupei Mondiale din 1994, atunci când echipa pregătită de Arrigo Sacchi a învins Malta, cu scorul de 6-1.

×
Subiecte în articol: preliminariile euro 2012