x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Află cu cine şi-a petrecut vacanţa elevul care a avut cea mai mare medie la bacalaureatul din toamnă

Află cu cine şi-a petrecut vacanţa elevul care a avut cea mai mare medie la bacalaureatul din toamnă

21 Sep 2011   •   03:17

Paul, elevul cu cu cea mai mare medie la bacalaureatul din toamna, a luat in sfarsit vacanta. A fost una memorabila: trei zile cu Adrian Mutu si primul zbor cu avionul din viata lui. Briliantul si-a tinut promisiunea si l-a rasplatit astfel pe elevul care a reusit sa invete in doua luni cat altii nu au reusit in patru ani.

A fost o vara grea pentru Paul. Baiatul nu a avut vacanta. Dar noptile de invatatura i-au fost premiate cum nici nu se astepta. Luni a decolat din Bucuresti, extrem de emotionat pentru intalnirea vietii sale.

In prima seara la Cesena, Paul a dat mana cu Adrian Mutu. Au facut o plimbare si au luat cina impreuna. Au vorbit mult. De-a lungul vietii sportive, Adrian Mutu a avut parte si el de revenirile lui spectaculoase, asa ca dialogul cu tanarul care a reusit sa ia bacul cu 9.71 dupa ce l-a picat de trei ori, s-a legat rapid.

Martea aceasta, dupa ce a vizitat orasul Cesena, Paul a mers impreuna cu Adrian Mutu la antrenamente. Au vorbit amandoi cu reporterii GSP, iar Mutu a lasat sa scape si conditiile care l-ar face sa se intoarca la nationala.

×