x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern AISS: "Cei care au cerut demisia au fost suporterii de conjunctură ai Stelei"

AISS: "Cei care au cerut demisia au fost suporterii de conjunctură ai Stelei"

21 Sep 2010   •   00:00

Vicepreşedintele Asociaţiei Independente a Suporterilor Stelişti, Adrian Păcurar, a declarat, marţi, pentru agenţia Mediafax, că suporterii pe care îi reprezintă nu i-au cerut antrenorului Ilie Dumitrescu să demisioneze. "Noi am spus că nu-l vom susţine pe Ilie Dumitrescu nu pentru că am putea fi supăraţi pe el. Nu se poate să fi supărat pe un om al Stelei, care a fost de la juniori la Steaua. Noi i-am zis că nu-l vom susţine pentru că ne-a fost teamă pentru el. Nici acum nu suntem supăraţi pe Ilie Dumitrescu, iar cei care au strigat demisia au fost cei care au zis că-l susţin, suporterii de la tribuna I. Da, Steaua are cei mai mulţi suporteri, dar mulţi sunt de conjunctură. Să aşteptăm prima ploaie, să vedem câţi mai vin la stadion", a spus Păcurar.

El a menţionat că AISS regretă şi acum plecarea antrenorului Victor Piţurcă şi nu vede o soluţie pentru banca tehnică stelistă. "Nu ştiu ce antrenor ar mai putea veni. Noi l-am agreat pe Victor Piţurcă. Două luni clubul a arătat ca unul normal. Domnul Piţurcă a promis unele lucruri, printre care unul esenţial, că Becali nu va mai interveni la echipă, şi s-a ţinut de promisiune. Totul părea normal şi am decis să susţinem echipa atunci. Nici chiar noi nu credeam că domnul Piţurcă va trebui să plece atât de repede. Acum, să vedem ce va fi, nu ştiu ce antrenor ar mai putea veni. Ar trebui să fie unul cu coloană vertebrală", a mai spus vicepreşedintele AISS.

Ilie Dumitrescu a anunţat, luni seară, după remiza cu Astra Ploieşti, scor 1-1, că renunţă la funcţia de tehnician al Stelei, motivând că nu poate să stea într-un loc în care nu este dorit.

×
Subiecte în articol: liga 1