x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Alertă în Bănie! Universitatea Craiova are un caz de COVID-19

Alertă în Bănie! Universitatea Craiova are un caz de COVID-19

21 Iul 2020   •   07:27
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova are un caz de COVID-19
Sursa foto: Hepta

Universitatea Craiova a anunţat că un membru al staff-ului tehnic a fost depistat pozitiv. Un alt test a avut rezultat neconcludent.

Continuă să apară cazuri de COVID-19 la echipele din Liga 1.

După Dinamo şi CFR Cluj, a venit rândul celor de la Universitatea Craiova să anunţe prima infectare cu virusul Sars-Cov-2.

„Din păcate, în urma testului COVID-19 efectuat astăzi, un membru al staff-ului tehnic a fost depistat pozitiv, în timp ce un alt membru al staffului este cu rezultat neconcludent. Întreg lotul de jucători şi restul staff-ului tehnic - negativi. În cursul zilei de mâine va fi efectuată ancheta epidemiologică a DSP Dolj şi vom cunoaşte paşii ce trebuie urmaţi", au anunţat cei de la Universitatea Craiova, pe pagina de Facebook a clubului.

Oltenii au jucat duminică pe terenul lui FC Botoşani şi au câştigat cu 2-0. Doar două meciuri îi mai despart de primul titlu din ultimii 29 de ani.

Dacă la Universitatea Craiova a apărut până acum un singur caz de COVID-19, CFR Cluj şi Dinamo au probleme mult mai mari. Ardelenii au raportat 10 cazuri, iar dinamoviştii nu mai puţin de 11. Testările continuă în Liga 1 şi nu este exclus ca şi alte echipe să fie afectate de virus.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: universitatea craiova