x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Amânare în cazul Universitatea Craiova - Dorel Stoica

Amânare în cazul Universitatea Craiova - Dorel Stoica

03 Aug 2010   •   00:00

Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor a decis, în şedinţa de marţi, să amâne pentru data de 10 august judecarea cazului Universitatea Craiova - Dorel Stoica, în care gruparea olteană solicită despăgubiri de 999.000 de euro pentru că jucătorul a semnat cu Steaua Bucureşti.

Dorel Stoica a venit la Steaua la mijlocul lunii iunie din postura de jucător liber de contract după ce şi-a reziliat acordul cu formaţia Al-Ettifaq, la care a evoluat în returul sezonului trecut. Oficialii olteni susţin însă că Stoica se află în continuare sub contract cu Universitatea deoarece fundaşul a fost doar împrumutat la Al-Ettifaq.

Conducerea Universităţii Craiova a dat publicităţii o convenţie semnată în 27 decembrie 2009 cu jucătorul Dorel Stoica, prin care acesta poate juca liber în străinătate, însă dacă semnează cu o echipă din România până în 2013, trebuie să plătească despăgubiri de 999.000 de euro. Conform convenţiei, Stoica trebuie să plătească despăgubirile în termen de cinci zile de la data legitimării la noul club. Actul semnat în trei exemplare a fost înregistrat la LPF în data de 03.02.2010.

De asemenea, CSL a rămas în pronunţare, pentru 10 august, în cazul portarului echipei FC Braşov, Dănuţ Coman, care solicită să devină liber de contract. Coman a depus memoriu la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor a LPF din cauza restanţelor financiare pe care le are FC Braşov faţă de el.

Solicitarea mijlocaşului Marius Măldăraşnu (FC Braşov) de a-şi primi drepturile financiare a fost amânată pentru 10 august.

×
Subiecte în articol: liga i