x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Amical Steaua-Dacia Chişinău 4-0: "Dublă" Maicon la debut!

Amical Steaua-Dacia Chişinău 4-0: "Dublă" Maicon la debut!

26 Mar 2011   •   18:53
Amical Steaua-Dacia Chişinău 4-0: "Dublă" Maicon la debut!
Sursa foto: /GSP.ro

Atacantul brazilian Maicon a reuşit să înscrie două goluri la debutul în prima echipă a Stelei în amicalul câştigat, sâmbătă, de roş-albaştri, cu scorul de 4-0, în faţa Daciei Chişinău, ocupanta locului secund în campionatul Republici Moldova.

Steaua a deschis scorul în minutul 18 prin Romeo Surdu, care a reluat din apropiere, sub transversală, balonul scăpat în faţă de portarul gazdelor. A ieşit apoi la rampă Maicon, care a realizat "dubla" într-un interval de doar şase minute. Mai întâi, în minutul 35, fotbalistul sud-american a majorat diferenţa printr-un şut din întoarcere după o preluare superbă de lângă un adversar şi a marcat pentru 3-0 printr-o execuţie similară, după o centrare a lui Latovlevici.

În repriza secundă, Maicon a fost foarte aproape de "hat-trick" în minutul 77, însă balonul trimis de el cu capul din 10 metri a lovit stîlpul stâng al porţii formaţiei moldovene.

Steaua a mai marcat o dată în primul minut al prelungirilor, prin Bilaşco, acesta finalizând simplu, cu un şut pe jos, la colţul lung, o pasă în adâncime a lui Burdujan.

La roş-albaştri a debutat şi fundaşul bulgar Valentin Iliev, transferat în pauza competiţională de iarnă de la Universitatea Craiova.

Iată echipa folosită de Sorin Cârţu în amicalul de la Chişinău:

STEAUA: Stanca ('87 Cojocaru) - Bonfim ('78 Martinovic), Geraldo, Iliev, Brandan ('63 Burdujan) - Surdu ('63 Bilaşco), Marinescu ('87 Bejan), Bicfalvi, Latovlevici - Dică ('63 Szekely), Maicon.

×