x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Andone: "Impresia artistică o lăsăm pentru alte meciuri, cu Steaua vrem 3 puncte"

Andone: "Impresia artistică o lăsăm pentru alte meciuri, cu Steaua vrem 3 puncte"

15 Oct 2010   •   00:00
Andone: "Impresia artistică o lăsăm pentru alte meciuri, cu Steaua vrem 3 puncte"
Sursa foto: /Intact Images

Atacantul dinamovist Marius Niculae a declarat că el și coechipierii săi sunt foarte motivați înaintea derby-ului cu Steaua, din acest motiv cerându-i antrenorului Ioan Andone ca echipa să intre mai devreme în cantonament pentru întâlnirea de duminică.

"Am lucrat foarte mult pe faza ofensivă, sper să avem rezultate ca la începutul campionatului din punct de vedere al atacului. Important e ce vom face noi pe teren, lăsăm deoparte ce vorbesc oficialii echipelor. Am cerut să intrăm mai devreme în cantonament pentru că am vrut să petrecem mai mult timp împreună înaintea acestui meci atât de important. Să avem timp să discutăm, să mâncăm împreună", a spus Niculae în cadrul unei conferinţe de presă.

"Avem o datorie mare faţă de suporteri, acum pun ei presiune pe noi, e mai bine aşa. Cea mai bună armă a lui Dinamo e atacul, aşa că pregătirea o fac în funcţie de asta. Impresia artistică o lăsăm pentru alte meciuri, acum vrem 3 puncte", a spus și antrenorul Ioan Andone.

"Criticile m-au ambiţionat foarte tare. Rezultatele le face echipa, iar când nu sunt rezultate antrenorul e vinovat. Cel mai prost joc al nostru a fost la Urziceni, în celelalte partide am dominat. Eu n-am avut noroc, totul a fost muncă, doar aşa am obţinut rezultate. Dacă nu câştig titlul dau mâna cu băieţii şi plec", a mai declarat tehnicianul în cadrul conferinţei de presă.

×
Subiecte în articol: liga 1