x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Andone: "Problema noastră rămâne apărarea"

Andone: "Problema noastră rămâne apărarea"

05 Mar 2011   •   10:31
Andone: "Problema noastră rămâne apărarea"

154869-153508-andone-84022600.jpgTehnicianul dinamovist Ioan Andone s-a declarat extrem de nemulţumit de evoluţia jucătorilor săi după meciul terminat la egalitate, pe teren propriu, 2-2 cu Pandurii Târgu Jiu.

"Eu cred că meritam să câştigăm cele 3 puncte. Nu mi-a plăcut organizarea noastră, nu am ştiut să închidem jocul. Importantă e calitatea jocului. Nu am arătat o creştere faţă de meciul cu Sportul. Mai avem mult de lucrat. Puteam să facem 2-0 în prima repriză şi era altceva. N-am construit cum trebuie şi am fost lejeri în apărare", a spus Andone la GSP TV.

"Să sperăm că rezolvăm problemele din apărare până la meciul cu Rapid. Va fi un stadion plin, ne va fi foarte greu, dar vrem să recuperăm punctele pierdute azi. Dacă erau in teren, ar fi trebuit să bată penalty-ul Dănciulescu sau Cătălin Munteanu. Ei erau desemnaţi", a mai declarat tehnicianul.

În meciul de vineri, Dinamo a fost egalată în minutul 85, din penalty, după ce a condus cu 1-0 şi cu 2-1. "Câinii" au ratat şansa victoriei în minutul 88, când Vlad Munteanu a irosit o lovitură de pedeapsă.

×