x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Antonio Conceicao şi-a reziliat contractul cu FC Braşov

Antonio Conceicao şi-a reziliat contractul cu FC Braşov

14 Iul 2011   •   10:32
Antonio Conceicao şi-a reziliat contractul cu FC Braşov

Tehnicianul portughez Antonio Conceicao si-a reziliat azi, pe cale amiabila, contractul cu clubul FC Brasov, dupa o intalnire de cateva ore cu patronul Ioan Neculaie si cu presedintele Iosif Kovacs.

Conceicao a parasit miercuri dimineata cantonamentul echipei din Portugalia, iar seara a ajuns la Brasov. Tehnicianul portughez a declarat marti, in presa portugheza, ca este nemultumit campania de transferuri a clubului. "Va trebui sa vorbesc cu oficialii echipei FC Brasov, pentru ca nu pot continua asa. Imi lipsesc cinci-sase jucatori", a afirmat Conceicao in A Bola.

Dorit in finalul sezonului trecut de Steaua, Antonio Conceicao a spus, la finalul lunii mai, ca isi va prelungi contractul cu FC Brasov, daca patronul Ioan Neculaie ii va aduce jucatorii pe care el i-a cerut pentru ca echipa sa poata avea drept obiectiv sezonul viitor clasarea pe locurile 1-5. O luna mai tarziu, presedintele executiv al FC Brasov, Iosif Kovacs, anunta ca gruparea pe care o conduce a ajuns la un acord pentru prelungirea cu un sezon a contractului tehnicianului portughez.

×
Subiecte în articol: fotbal intern fc brasov antonio conceicao