x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Primul antrenor demis în noul sezon din Superligă după doar 2 etape

Primul antrenor demis în noul sezon din Superligă după doar 2 etape

de Redacția Jurnalul    |    25 Iul 2024   •   13:45
Primul antrenor demis în noul sezon din Superligă după doar 2 etape
Sursa foto: Hepta

Clubul de fotbal FC Botoşani a anunţat, joi, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul său oficial, încheierea colaborării cu antrenorul Bogdan Andone, cel care a reuşit în sezonul precedent salvarea de la retrogradare a formaţiei moldovene.

„Colaborarea dintre FC Botoşani şi antrenorul Bogdan Andone a ajuns astăzi la final. Numit antrenor al FC Botoşani la sfârşitul anului trecut, Bogdan Andone i-a condus pe 'roş-alb-albaştri' în 22 de partide. Împreună am parcurs un drum dificil pentru a ne salva de la retrogradare, într-un moment în care nimeni nu mai credea că acest lucru ar fi posibil. Împreună am reuşit să ne îndeplinim obiectivul şi să ne putem bucura acum de cel de-al 12-lea sezon consecutiv în elita fotbalului românesc. Mulţumim, Bogdan Andone, pentru perioada petrecută la FC Botoşani şi mult succes în carieră", se menţionează pe site-ul citat.

Cu Bogdan Andone pe bancă, FC Botoşani a câştigat opt meciuri, a remizat în cinci jocuri şi a suferit nouă înfrângeri.

În actuala ediţie a Superligii, FC Botoşani a pierdut primele sale două meciuri, 2-3 acasă cu Oţelul Galaţi şi 0-1 în deplasare cu Poli Iaşi.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: bogdan andone FC Botoşani antrenor