x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Armistiţiu şi nu prea

Armistiţiu şi nu prea

de Marius Mihalcea    |    05 Aug 2010   •   00:00
Armistiţiu şi nu prea
Sursa foto: Laurenţiu Nica/Intact Images

Revenirea Universităţii Craiova pe Stadionul "Ion Oblemenco" după opt luni de exil nu a avut darul de a pune punct şi animozităţilor dintre conducerea clubului şi Primăria Craiova. Adrian Mititelu spune pe blogul său personal că reîntoarcerea "alb-albaştrilor" se datorează dorinţei fanilor de a revedea Ştiinţa evoluând la Craiova, şi nu ca urmare a vreunei înţelegeri între club şi autorităţile locale.



"În acest moment nu există un pact între club şi Primărie, deoarece Primăria încă dă dovadă de rea-credinţă în relaţia cu Universitatea. Motivul pentru care am luat decizia ca Universitatea să se întoarcă pe «Ion Oblemenco» îl constituie dorinţa arzătoare a majorităţii covârşitoare a suporterilor Ştiinţei. Chiar dacă în oraş încă mai există oameni care doresc răul acestei echipe şi continuă s-o saboteze prin orice mijloace, atât prin propagandă media, cât şi prin acţiuni administrativ-juridice, am decis să-mi asum toate riscurile şi să readuc echipe pe vechiul Central", menţionează finanţatorul grupării din Bănie. Primul meci al oltenilor pe "Ion Oblemenco" va fi cu FC Timişoara, în etapa a 4-a. În returul stagiunii trecute şi în prima etapă a sezonului în curs, Universitatea a disputat meciurile considerate pe teren propriu la Turnu Severin.

Altfel, fostul jucător al Ştiinţei, Aurică Beldeanu, speră că revenirea echipei la Craiova va fi de bun au-gur: "Am văzut ambele meciuri ale Craiovei din acest campionat şi într-adevăr ne-au dezavantajat arbitrii. La meciul cu Steaua, a fost un lucru intenţionat făcut de Onicaş. Dar acum, că echipa a revenit acasă, sper să facem toţi front comun ca să nu mai avem de-a face cu astfel de lucruri care influenţează negativ evoluţia băieţilor".

×
Subiecte în articol: liga i