x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Autocarul Stelei a fost atacat de fanii dinamovişti la intrarea în stadion!

Autocarul Stelei a fost atacat de fanii dinamovişti la intrarea în stadion!

17 Oct 2010   •   00:00
Autocarul Stelei a fost atacat de fanii dinamovişti la intrarea în stadion!
Sursa foto: /Intact Images

Incidente grave înainte de derby-ul Dinamo-Steaua! După ce un suporter al Stelei a fost bătut crunt de un grup de dinamovişti într-un fast-food de pe Calea Floreasca, autocarul Stelei a fost atacat cu pietre de fanii alb-roşiilor chiar la intrarea în stadionul din Ştefan cel Mare!

Agresorii, despre care se presupune că sunt tot fani ai lui Dinamo, le-au ieşit steliştilor în cale la poarta stadionului dinspre Bulevardul Barbu Văcărescu şi au aruncat cu pietre. Au fost sparte două geamuri laterale, unul dintre acestea fiind în dreptul medicului echipei, însă din fericire nimeni nu a fost rănit.

Dinamoviştii nu sunt la prima "ispravă" de acest gen. În urmă cu un an şi jumătate, fanii alb-roşii au aşteptat acelaşi autocar la ieşirea din Bucureşti. Steaua făcea deplasarea la Buzău pentru meciul de campionat cu Gloria. Atunci au existat şi două victime, polonezul Pawel Golanski, care a fost lovit la cap şi a suferit un traumatism cranio-cerebral, şi ofiţerul de presă de atunci al formaţiei din Ghencea, Cătălin Făinişi.


×
Subiecte în articol: liga 1