x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Avram: "Crăciunescu e puroiul arbitrajului din România". Crăciunescu: "Nonvalorile au ajuns să conducă CCA"

Avram: "Crăciunescu e puroiul arbitrajului din România". Crăciunescu: "Nonvalorile au ajuns să conducă CCA"

19 Oct 2010   •   00:00

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, l-a atacat dur azi, într-o conferință de presă, pe fostul șef al CCA, Ion Crăciunescu, care îl criticase pe centralul Marius Avram după prestația sa din derby-ul Dinamo Steaua.

"Problema cea mai mare în fotbalul românesc nu o reprezintă arbitrii şi arbitrajul, cu toate defectele şi greşelile care se fac. Problema cea mai mare o reprezintă foştii arbitri şi foştii preşedinţi ai CCA. Ei inflamează, ei dau telefoane la conducătorii de cluburi, ei dau telefoane şi sms-uri la ziarişti şi la comentatorii TV. Chiar eram într-o emisiune şi un ziarist a spus că l-a sunat Ion Crăciunescu şi i-a zis că a fost 11 metri. Nu se poate aşa ceva. Un fost mare arbitru FIFA, un fost conducător de arbitri, nu poate face aşa ceva, nu e moral, colegial şi nici profesional. Asta este buba, ăsta este puroiul arbitrajului din România. La ora actuală cea mai mare problemă o reprezintă foştii arbitri şi preşedinţi ai CCA", a spus Vasile Avram.

"Aşa se întâmplă într-o societate în care nonvalorile care au avut legătură cu Securitatea au ajuns să conducă arbitrajul românesc. Dacă asta l-a învăţat pe el colaborarea cu Securitatea de dinainte de 1989, eu nu am ce să-i răspund. Suntem vai de capul nostru dacă s-a ajuns ca în conducerea unui sistem din sportul românesc să fie o asemenea persoană. Nu merită să-i răspund unui asemenea individ, pentru că m-aş coborî prea mult. Pe plan sportiv nu l-am găsit pe nicăieri, aşa că nu am ce să vorbesc despre el", a replicat Crăciunescu.

×
Subiecte în articol: stiri