x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Becali: "Dan Petrescu poate veni doar după 6 noiembrie, până atunci Edi Iordănescu rămâne interimar"

Becali: "Dan Petrescu poate veni doar după 6 noiembrie, până atunci Edi Iordănescu rămâne interimar"

21 Sep 2010   •   00:00
Becali: "Dan Petrescu poate veni doar după 6 noiembrie, până atunci Edi Iordănescu rămâne interimar"
Sursa foto: /Intact Images

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat în urmă cu câteva minute, la Sport.ro, că nu se grăbeşte să pună un antrenor la echipă, care va fi pregătită deocamdată de fostul secund Edi Iordănescu. Becali a mai declarat că îl doreşte pe Dan Petrescu în Ghencea, dar că aceasta ar putea pleca de la Kuban Krasnodar doar din iarnă.

"În primă fază, rămâne Edi Iordănescu, pe care îl va ajuta tatăl lui. Am vorbit cu Puiu şi i-am zis să vină şi apoi să-l lase pe Edi, dar mi-a zis că nu mai vine el, dar că poate să-l ajute pe Edi o lună, două. Până când va veni un antrenor care să facă performanţă la Steaua. Mi-a zis Dan Petrescu că e liber pe data de 6 noiembrie şi că după data asta discutăm. N-a zis că vine, a zis că discutăm. Dar nici eu n-am vreo obligaţie faţă de el, nici el faţă de mine. El poate discuta mai devreme cu o lună de noiembrie, dacă promovează, poate pleca mai repede de acolo", a spus Becali.

"Nu mai vehiculaţi nici un fel de nume, nu are rost, eu vă spun că antrenorul Stelei e Edi Iordănescu, care va fi ajutat de tatăl lui. Dacă stadionul îi cere demisia peste 3 etape le voi cere să aibă răbdare şi peste două-trei luni va veni un antrenor care a confirmat deja. Cum să-i ceri demisia unui antrenor interimar?! Le transmit fanilor că dacă-l vor pe Dan Petrescu trebuie să aibă răbdare cu Edi. Steaua va avea rezultate, îi va spune Puiu cum să facă. Mi-a zis şi nişte lucruri pe care le-a văzut cât a antrenat Ilie, Puiu e un an în fotbal!", a mai declarat finanţatorul Stelei.

"E o decizie înţeleaptă cea a lui Ilie, nu poţi fi antrenorul Stelei atâta timp cât suporterii îţi cer demisia. Am înţeles că tot stadionul a cerut demisia. Şi 7 secunde dacă strigă tot stadionul trebuie să renunţi. Ilie a avut demnitate şi şi-a dat demisia. Nu va mai veni la Steaua antrenor ca până acum, nu voi mai face ce am făcut până acum, să stau la 2 noaptea după ce pleca unul să pun alt antrenor. La Steaua va veni un antrenor care a confirmat, care a avut rezultate. Nu vreau să mai fac experienţe pe Steaua. Se confirmă încă o dată că în viaţă trebuie să pui omul potrivit la locul potrivit, unul care a confirmat, nu unul pe care să-l verificăm noi", a mai spus Becali la Sport.ro.

×
Subiecte în articol: liga 1