x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Becali şi-a cerut scuze fanilor, galeria ameninţă cu boicotul

Becali şi-a cerut scuze fanilor, galeria ameninţă cu boicotul

11 Aug 2010   •   00:00

Înainte de prezentarea lui Helmuth Duckadam în funcţia de preşedinte al Stelei, Gigi Becali a făcut un apel către suporteri să susţină echipa. "Vreau să îmi cer scuze tuturor suporterilor care iubesc Steaua pentru toate greşelile făcute până acum. Nu fac un pas înapoi, nu e teamă, doar îmi recunosc greşeala. Vreau să le spun că îi iert pentru toate înjurăturile şi să începem de dragul Stelei o viaţă nouă, un nou drum pentru Steaua. Acest drum începe cu domnul Duckadam, care face parte din cele mai mari simboluri ale Stelei. După '89 s-au sfidat gloriile care contează pentru România. Acum revenim la valori. Reparăm ceva. Chiar şi când Steaua era condusă de Ceauşescu lumea venea şi încuraja echipa, deşi lumea nu îl iubea pe Ceauşescu ", a încheiat patronul Stelei conferinţa de presă.

În replică, suporterii stelişti care fac parte din ALSS, AISS, Peluzele Nord şi Sud şi grupurile organizate de la tribuna a doua au anunţat că nu se vor prezenta la meciul Stelei de luni, cu Victoria Brăneşti, în semn de protest faţă de distrugerea de către Gigi Becali a proiectului iniţiat de Victor Piţurcă.

"În aceste conditii, decizia comună şi unanimă a ALSS, AISS, a Peluzelor Nord şi Sud şi a grupurilor organizate de la Tribuna a doua, este de a nu se prezenta la meciul de luni, 16 august, în compania formaţiei Victoria Brăneşti. Facem apel la toti steliştii, precum şi la fostele glorii ale clubului, să nu gireze prin prezenta lor continuarea inevitabila a distrugerii clubului şi să ni se alăture în acest demers, precum şi in acţiunile următoare, care vor viza singurul scop al oricărei persoane cu sânge ros-albastru - eliminarea din Ghencea a cancerului Becali. Despărtiti de locul ocupat pe stadion, vârstă sau condiţie socială, dar uniţi de dragostea pentru Steaua, este momentul ca George Becali sa vadă că nu este dorit în Ghencea, că este absolut singur împotriva adevăratei suflări steliste care îl vrea, pentru totdeauna, PLECAT DIN GHENCEA", se arată în comunicatul comun al grupărilor de suporteri.

"Poate că suporterii s-au răzgândit acum, dar la meciul cu Brăneşti, vă spun eu, vor fi cel puţin 25.000 de oameni pe stadion. Din ce în ce mai mulţi vor fi. Evenimentele astea contează, e criză, oamenii ce să facă, vin la meci..", a comentat Gigi Becali comunicatul suporterilor.

×
Subiecte în articol: liga i