x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Bute nu a avut probleme la cântarul oficial

Bute nu a avut probleme la cântarul oficial

15 Oct 2010   •   00:00
Bute nu a avut probleme la cântarul oficial
Sursa foto: /interbox.ca

Pugilistul român Lucian Bute, care îşi va apăra, sâmbătă dimineața, pentru a şasea oară centura de campion mondial al versiunii IBF, s-a încadrat fără probleme în limitele categoriei supermijlocie, având la cântarul oficial 75,9 kilograme. Bute este doar cu 100 de grame mai ușor decât adversarul său, americanul Jesse Brinkley.

"Sunt la capacitate maximă, atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic. Nu am nici un fel de dificultate în a mă menţine la o anumită greutate. Nutriţionista mea, Melanie Olivier, m-a urmărit încă de la debutul meu la profesionism. Când eram în cantonament la Miami, mă supraveghea de la Montreal şi îmi spunea ce să mănânc!", a declarat Bute cu această ocazie.

Meciul dintre Bute și Brinkley va avea loc sâmbătă dimineața, de la ora României 5:30, și va fi transmis în direct în țara noastră doar de Radio România Actualități.

În gala de la Montreal vor mai boxa doi pugiliști români: Adrian Diaconu va lupta cu americanul Omar Sheika, la categoria semigrea, iar Ion Ionuţ Dan îl va avea drept adversar pe Pablo Villafane (Argentina), la categoria semimijlocie.

Meciul va putea fi urmărit live, pe internet la următoarele linkuri:
http://livesport1.us/tv2.html
http://derbyhd.net/
http://www.livesport1.tv/
http://myp2p.eu/index.php?part=sports
http://sportactual.tk/

×
Subiecte în articol: stiri