x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Calciomercato: "Chivu, mai inspirat ca fundaş stânga decât în centrul apărării"

Calciomercato: "Chivu, mai inspirat ca fundaş stânga decât în centrul apărării"

04 Oct 2010   •   00:00
Calciomercato: "Chivu, mai inspirat ca fundaş stânga decât în centrul apărării"
Sursa foto: /Reuters

Site-ul calciomercato.it a scris că fundaşul Cristi Chivu a avut un randament mai bun în centrul apărării decât în banda stângă în partida pe care echipa Inter Milano a terminat-o la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Juventus Torino, în etapa a 6-a din Serie A.

Sursa citată i-a acordat nota 6 internaţionalului român, la fel ca şi site-ul calcioa.it. "Împotriva lui Krasici a avut multe probleme, dar a fost ajutat mai întâi de Coutinho şi apoi de Eto'o. Mutat în centru, Chivu a avut un randament mai bun", a scris calciomercato.it.

"Românul a fost mult mai bun în centru decât în stânga, acolo unde Krasici i-a creat multe probleme", a notat calcioa.it.

Site-ul realsports.it şi agenţia Datasport l-a notat cu 5,5 pe fundaşul român, care a bifat toate minutele în "Derby D'Italia". "În prima repriză nu şi-a găsit locul pe teren. În partea secundă şi-a îmbunătăţit jocul, după ce a fost mutat fundaş central", a scris realsports.it.

"Chivu a suferit în faţa lui Krasici, sârbul depăşindu-l constat în prima repriză. După pauză a jucat fundaş central şi prestaţia sa a fost mult mai bună", a notat Datasport.

×
Subiecte în articol: stiri