x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Campioni fără vlagă la marginea Olteniei

Campioni fără vlagă la marginea Olteniei

de Dragos Stoica    |    26 Iul 2010   •   00:00
Campioni fără vlagă la marginea Olteniei
Sursa foto: Bogdan Dănescu/Mediafax

Reprezentanta României în grupele Ligii Campionilor a început poticnit noul sezon. Dacă mulţi nu le dădeau oltenilor şanse să-i poată stăvili pe elevii lui Andrea Mandorlini, pe teren lucrurile au stat aproape invers.

Cu un antrenor nou pentru Universitatea din 2010, dar un nume ilustru pentru "Craiova Maxima", Aurel Ţicleanu, "alb-albaştrii" au făcut legea pe teren, în timp ce ardelenii s-au mulţumit să se apere destul de exact, contând în ofensivă doar prin două şuturi trimise de "renegatul" Yssouf Kone şi Mureşan. În rest, sensul de joc a curs spre poarta lui Nuno Claro, unde ratările lui Mihai Costea, de două ori, Dina şi Bărboianu le-au reamintit celor 14.000 de spectatori prezenţi la Severin de ce ajunsese Craiova în primăvară din nou cu un picior în Liga II. Gazdele au reclamat şi neacordarea a două lovituri de pedeapsă, însă reluările înclină să le dea dreptate doar pe jumătate, mai exact la faza petrecută în minutul 57, când Panin îl ţine evident cu mâna pe Costea.

"Cred că azi am câştigat un punct, iar Universitatea a pierdut două. Nu am avut nici un şut pe spaţiul porţii. La noi şi-au pus amprenta mult jocul de Supercupă, dar şi căldura de la ora meciului. Arbitrajul nu-l comentez, dar nu cred că a fost penalty la fazele incriminate de olteni", a declarat după meci Iuliu Mureşan, preşedintele lui CFR Cluj.


Ţicleanu, rezervat
Revenit pe postul de antrenor al Universităţii după nouă ani, Aurel Ţicleanu nu ştia dacă să se bucure său să fie trist la finalul remizei "albe" cu campioana CFR Cluj. "După cum s-a desfăşurat jocul, astăzi am pierdut două puncte. Nu-mi aduc aminte ca CFR să fi avut vreo ocazie. Cred că mai aveam nevoie de o săptămână de pregătire. CFR a fost în faţa noastră cu două-trei jocuri amicale, plus un meci oficial. Nu aş vrea să vorbesc despre meciul cu Steaua, lăsaţi-mă să mă bucur sau să fiu trist după jocul de CFR", a spus Ţicleanu. Mai ferm a fost Adrian Mititelu: "Cu greu cred că vom pierde în acest campionat. Am avut două penalty-uri, nu înţeleg de ce domnul Tudor nu le-a dat. De fapt, pentru noi, dânsul este piază rea. Sper ca domnul Vasile Avram (n.r. - preşedintele CCA) să delege la meciul cu Steaua, tot un arbitru precum Tudor, care să fie drastic cu echipele gazde".

×
Subiecte în articol: special observator stiri