x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Campionii se împiedicară de olteni

Campionii se împiedicară de olteni

24 Iul 2010   •   00:00
Campionii se împiedicară de olteni
Sursa foto: /GSP.ro

Universitatea Craiova a început bine noul sezon în Liga 1, obţinând un punct de moral în  faţa campioanei CFR Cluj, scor 0-0, la capătul unei partide în care oltenii au dominat mai mult.

Fără patru jucători care ar putea face parte din primul "11" în acest sezon - Florin Costea, Alex Piţurcă, Wobay şi noua achiziţie David Lopes - Craiova a arătat o nouă faţă comparativ cu cea din ultimul joc direct, pierdut în mod inexplicabil. Marile câştiguri ale juveţilor sunt Mădălin Ciucă, revenit după un "exil" de 2 ani la Bistriţa, şi bulgarul Gargorov, adus în această vară de la Strasbourg, un mijlocaş de buzunar responsabil cu pasa decisivă, care a arătat şi că ştie cu mingea .

Alb-albaştrii au atacat mai mult decât adversarii lor, şi-au creat câteva situaţii bune de a marca şi probabil că dacă ar fi forţat mai mult ar fi reuşit să câştige toate cele trei puncte. În două rânduri au solicitat şi penalty, în prima repriză la o ciocnire Mihai Costea-Nuno Claro, iar în repriza secundă la un duel între acelaşi atacant oltean şi Panin, această din urmă fază fiind contestată la finalul meciului de finanţatorul Craiovei, Adrian Mititelu.

De partea cealaltă, campioana a fost de nerecunoscut. Oaspeţii au părut preocupaţi mai mult să nu piardă,  dovadă că nu s-au văzut aproape deloc în partea a doua a întâlnirii în care nu şi-au creat nici o ocazie la poarta lui Silviu Lung Junior.

Iată componenţa echipelor care au evoluat în meciul de la Tr. Severin:

Craiova: Lung Jr - Dănănae, Găman, Iliev, Ciucă - Bărboianu, Dilevski, Prepeliţă, Gargorov (82 Firţulescu) - M. Costea, Dina (69 Stoianof). Antrenor: Aurel Ţicleanu.

CFR: Nuno Claro - Panin, Piccolo, Cadu, Edimar - Kivuvu (77 Bud), Deac (55 Hora), G. Mureşan, Culio - Bjelanovici (62 Dani), Y. Kone. Antrenor: Andrea Mandorlini.

Arbitru: Alexandru Tudor

×
Subiecte în articol: stiri