x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern CFR Cluj a câştigat cu 2-1 la Basel şi are prima şansă la calificarea în grupele Ligii Campionilor

CFR Cluj a câştigat cu 2-1 la Basel şi are prima şansă la calificarea în grupele Ligii Campionilor

21 Aug 2012   •   21:00
CFR Cluj a câştigat cu 2-1 la Basel şi are prima şansă la calificarea în grupele Ligii Campionilor

CFR Cluj a facut un pas mare catre a treia prezenta in grupele Ligii Campionilor in ultimele patru sezoane. Daca in 2008 si 2010, feroviarii ardeleni au avut asigurata prezenta la masa bogatilor gratie coeficientului de tara, de aceasta data clujenii ar putea ajunge in grupe dupa ce au prestat, cu folos, in munca de jos.

Dupa o dubla castigatoare contra campioanei Cehiei, Slovan Liberec, trupa lui Andone avea in fata un adversar mult mai titrat, Basel fiind echipa care a trimis-o pe ultimul loc al unei grupe de Liga in urma cu doi ani si i-a provocat o adevarata criza de nervi tehnicianului de atunci, Sorin Cartu, care si-a varsat oful pe plexiglasul bancii de rezerve a campioanei helvete.

Marti seara, Clujul a facut o repriza secunda de exceptie si, dupa 1-0 la pauza pentru Basel (gol Streller in minutul 38), a intors rezultatul gratie dublei lui Sougou, care a punctat in minutele 66 si 71, irosind alte doua situatii rarissime.

Dupa cum, la fel de adevarat, Clujul a avut un adevarat inger pazitor intre buturi, Felgueiras aratand ca merita cu varf si indesat banii platiti pentru el in aceasta vara.

Returul se joaca miercurea viitoare, sub Feleac, cu CFR in postura de favorita.

×
Subiecte în articol: Liga campionilor basel cfr cluj