x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern CFR Cluj: Fotbalistul Alexandru Chipciu, amendat de Jandarmerie pentru că a înjurat un suporter

CFR Cluj: Fotbalistul Alexandru Chipciu, amendat de Jandarmerie pentru că a înjurat un suporter

11 Mai 2021   •   10:21
CFR Cluj: Fotbalistul Alexandru Chipciu, amendat de Jandarmerie pentru că a înjurat un suporter

Jucătorul Alexandru Chipciu, de la CFR Cluj, a fost amendat de Jandarmerie, după ce acesta a adresat injurii și expresii jignitoare unui suporter care l-a apostrofat luni seara, după meciul pierdut de clujeni în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorge.

CFR Cluj a fost învinsă luni seara de către Sepsi Sfântu Gheorghe, pe teren propriu, scor 0-1, în etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1.

Jandarmeria a informat că, „după terminarea partidei de fotbal dintre echipele FC CFR CLUJ și O.S.K. Sepsi, în jurul orei 21.35 , doi jucători de la CFR Cluj 1907 au ieșit pe poarta de acces a stadionului, cu mașina personală. Un suporter al echipei gazdă, aflat pe trotuar, în afara arenei sportive, i-a apostrofat pe cei doi cu privire la modul cum joacă echipa. Cei doi jucători au coborât din mașină, iar unul dintre aceștia, i-a adresat suporterului injurii.”, se precizează în comunicatul Jandarmeriei, care a confirmat oficial că jucătorul în cauză a fost Alexandru Chipciu.

Conflictul a fost aplanat de un echipaj de jandarmi aflat la fața locului, care a intervenit prompt.

În urma acestui incident, Chipciu a fost sancționat cu amenda în valoare de 500 lei, conform prevederilor art. 2, pct. 1 și sancționat de art. 3, alin. 1, lit. B, din Legea 61/1991, pentru proferarea de injurii și expresii jignitoare, săvârșite în spațiul public.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: alexandru chipciu