x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern CFR Cluj - Gaz Metan Mediaş 2-2. Penalty ratat în ultimul minut

CFR Cluj - Gaz Metan Mediaş 2-2. Penalty ratat în ultimul minut

08 Dec 2018   •   22:36
CFR Cluj - Gaz Metan Mediaş 2-2. Penalty ratat în ultimul minut

CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş au terminat la egalitate, 2-2 (1-2), sâmbătă seara, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, în etapa a 19-a a Ligii I de fotbal.


CFR Cluj a fost condusă cu 2-0, dar a reuşit să egaleze in extremis, ratând chiar victoria în prelungirile unei partide care a avut de toate.

Gaz Metan a deschis scorul prin Ely Fernandes (12), la o gafă uriaşă a portarului Giedrius Arlauskis, care a scăpat mingea în faţa atacantului capverdian. Medieşenii şi-au majorat avantajul în urma unui gol superb reuşit de bulgarul Antoni Ivanov (31), un şut cu efect din marginea careului, la colţul lung.

Campioana, care i-a pierdut în prima repriză pe Deac şi Ţucudean, accidentaţi, a redus din diferenţă prin francezul Billel Omrani (43).

Gaz Metan a rămas în zece oameni în min. 63, după ce Răzvan Trif a primit două cartonaşe galbene în decurs de două minute.

CFR Cluj a reuşit egalarea în min. 87, prin acelaşi Omrani, care a profitat de o minge respinsă greşit de fundaşul Iulian Cristea.

Clujenii puteau obţine victoria în minutele adiţionale, dar Juan Culio a ratat (90+4) un penalty acordat după un fault comis de Boubacar Fofana asupra lui Alexandru Ioniţă II.

Cele două echipe au terminat la egalitate şi în tur, 0-0.

Gaz Metan este la al treilea meci consecutiv în care are un jucător eliminat. Medieşenii au trei egaluri şi un eşec în ultimele patru etape.

CFR e neînvinsă de 12 etape, în care a înregistrat opt victorii şi patru egaluri.

FC CFR 1907 Cluj - CS Gaz Metan Mediaş 2-2 (1-2), Stadion ''Dr. Constantin Rădulescu - Cluj-Napoca
Au marcat: Billel Omrani (43, 87), respectiv Ely Fernandes (12), Antoni Ivanov (31).
Juan Emanuel Culio (CFR) a ratat un penalty în min. 90+4 (bară).
Cartonaş roşu: Răzvan Trif (Gaz Metan, 63).
Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti), Daniel Mitruţi (Craiova); arbitru de rezervă: Marian Balaci (Drobeta-Turnu Severin)
Observatori: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe) - CCA, Marian Bucurescu (Bucureşti) - LPF
AGERPRES

×