x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern CFR Cluj - Victoria Brăneşti 2-0: Execuţie în două minute

CFR Cluj - Victoria Brăneşti 2-0: Execuţie în două minute

02 Aug 2010   •   00:00

Nou-promovata Victoria Brăneşti a jucat curajos la Cluj, dar a trebuit să se recunoască învinsă de campioana CFR, care a înscris două goluri într-un interval de numai două minute. Elevii lui Ilie Stan au avut prima ocazie a meciului, prin Popa, al cărui şut a trecut puţin pe lângă poarta lui Nuno Claro. În replică, Mureşan, Culio şi Bjelanovici au trecut pe lângă deschiderea scorului, dar cea mai mare ocazie a primei reprize le-a aparţinut oaspeţilor, la şutul lui Popa, venit după o excelentă pivotare a lui Nicoară, care a trecut puţin peste poartă.

Apărarea Brăneştiului a rezistat doar puţin peste o oră, până când a intrat în scenă Gabi Mureşan. Mijlocaşul clujean a deschis scorul cu o "bombă" de la marginea careului, după care s-a aflat şi la originea golului secund, marcat aproape imediat de Dani, tot cu un şut de la 17 metri. Din acest moment, oaspeţii au mai fost periculoşi doar o singură dată, la şutul lui Ispir respins în corner de Nuno Claro. În rest, ar mai fi de remarcat conflictul iscat între Traore şi antrenorul Andreea Mandorlini, după ce atacantul, intrat pe teren în prima repriză, în locul accidentatului Kone, a fost înlocuit cu zece minute înainte de final.

"Nu sunt mulţumit de joc, dar sunt mulţumit de rezultat, echipa creşte de la meci la meci. A fost un meci greu, dar avem valoare şi caracter şi am câştigat. Nu am jucat în viteză, ca Dinamo de exemplu. O echipă ideală ar fi cu atacul lui Dinamo şi apărarea noastră. Nu ştiu ce s-a întâmplat între Traore şi Mandorlini, nu vreau să comentez mai multe. Kone e accidentat destul de grav, mâine vom vedea exact, la RMN. Sper să fie o leziune mică şi să revină în 10 zile", a declarat după meci preşedintele lui CFR, Iuliu Mureşan, pentru Digisport.

CFR CLUJ - VICTORIA BRĂNEŞTI 2-0
Au marcat:
G. Mureşan 62, Dani 64

CFR Cluj:
Nuno Claro - Panin, Cadu, Piccolo, Veloso - Kivuvu (55 Dani), G. Mureşan, Culio - Y. Kone (37 Traore) (81 Alcantara), Deac, Bjelanovici. Antrenor: Andrea Mandorlini
Victoria Brăneşti: Cernea - Maghici, Sg. Bar, Velicu (15 Marincău), Nicola - D. Popa (70 Novac), A. Chiriţă (66 Ispir), Olariu, Nicoară - Simion, B. Oprea. Antrenor: Ilie Stan
Arbitru: Mugurel Drăgănescu

×
Subiecte în articol: liga i