x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern CFR încasează goluri, Bayern le marchează

CFR încasează goluri, Bayern le marchează

de Dragos Stoica    |    18 Oct 2010   •   00:00
CFR încasează goluri, Bayern le marchează
Sursa foto: /Reuters

Ultima repetiţie făcută în campionat de CFR înaintea celui de-al treilea meci din actuala stagiune a Ligii Campionilor a reprezentat un fiasco total.

Deplasarea la Vaslui nu numai că a adus o înfrângere pentru echipa lui Sorin Cârţu, dar proporţiile scorului au fost la un moment dat absolut neaşteptate, după ce tabela indica în minutul 88 un halucinant 5-1 pentru moldoveni.

Chiar dacă CFR a mai marcat de două ori până la final, rămâne faptul că defensiva trupei din Gruia a fost ciuruită la propriu de o formaţie oricum inferioară adversarei de mâine seară de la München, nimeni alta decât celebra Bayern, care în ultima etapă din Bundesliga a trecut la pas de Hannover '96 cu un sec 3-0. Ca un amănunt de cu­loa­re, trebuie spus că bavarezii au evo­luat sâmbătă pentru a 125-a oară con­se­cutiv în regim "sold out", ne­mai­gă­sindu-se bilete de intrare la ora în­ce­perii meciurilor de peste trei ani şi jumătate.

Recunoscut drept un tehnician care ştie să-şi pregătească riguros faza defensivă, Sorin Cârţu pare descumpănit înaintea celei de-a treia întâlniri din Liga Campionilor: "Poate am supraevaluat echipa. Dacă mă mai gândesc şi la perspectiva partidei cu Bayern, lucrurile sunt şi mai triste. Prioritatea mea este ca acum să-i refac psihic pe jucători. Totuşi, la Vaslui a fost o situaţie specială, în care noi am facilitat gazdelor acest rezultat, pe mai multe greşeli perso­nale. Când faci cadouri, e normal să primeşti cinci goluri. Trebuie să pri­vim meciul de la Vaslui ca pe un accident şi să ne prezentăm altfel la München".

×
Subiecte în articol: liga 1