x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Chivorchian a demisionat

Chivorchian a demisionat

07 Aug 2010   •   00:00

Week-end plin de demisii în fotbalul românesc. După Mihai Stoica şi Victor Piţurcă, Gheorghe Chivorchian este al treilea manager de club care renunţă la funcţie în ultimele zile. "Am o problemă personală. Atunci cand va fi momentul voi spune mai multe", a fost singura explicaţie oferită până acum de Chivorchian.

Decizia vine la două zile după ce Timişoara a remizat pe teren propriu cu MyPa, scor 3-3, după ce finlandezii au condus cu 3-0, în turul III preliminar al Ligii Europa, şi cu doar o zi înaintea meciului de pe teren propriu cu CFR Cluj.

Managerul sportiv al bănăţenilor, Daniel Stanciu, speră însă ca Gheorghe Chivorchian să se răzgândească. "Divergenţe se întîlnesc oriunde, şi eu am avut un diferend cu domnul Chivorvchian, dar acum câteva luni. De atunci am, avut o relaţie extraordinară. Eu am venit aici doar ca manager sportiv, mă ocup doar de probleme fotbalistice, pentru că acest lucru îmi şi place să fac. Sper să fie doar un foc de paie legat de demisia lui Chivorchian", a spus Stanciu la Telesport.

×
Subiecte în articol: liga i