x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Chivu, criticat după meciul de la Palermo: "A pierdut multe dueluri şi a fost confuz"

Chivu, criticat după meciul de la Palermo: "A pierdut multe dueluri şi a fost confuz"

20 Sep 2010   •   00:00
Chivu, criticat după meciul de la Palermo: "A pierdut multe dueluri şi a fost confuz"
Sursa foto: /Reuters

Agenţia italiană Datasport a scris că fundaşul român al echipei Inter Milano, Cristi Chivu, a pierdut multe dueluri şi a fost neinspirat pe faza de atac în meciul câştigat de nerrazzuri duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei US Palermo, în etapa a 3-a din Serie A.

"Chivu a pierdut multe dueluri şi a fost confuz în ofensivă. Nu a reuşit să-şi revină", a scris Datasport, care l-a notat cu 5,5 pe căpitanul tricolorilor. Integralist în partieda de la Palermo, Chivu a primit aceeaşi notă şi din partea site-urilor www.calciomercato.it, www.realsports.it şi www.italiainformazioni.com. 

"Românul a fost cel mai vulnerabil fundaş al Interului şi a fost mereu pus în dificultate de atacurile lui Cassani", a notat calciomercato.it. "Chivu a fost mai slab ca oricând, a riscat mult, dar a fost salvat de arbitru care nu a acordat un penalty în finalul meciului pentru un fault asupra lui Cassani", a scris realsports.it. În sfârşit, italiainformazioni.com a scris că "românul a riscat foarte mult şi putea fi penalizat cu un penalty A alternat pasele bune cu greşeli grosolane".

×
Subiecte în articol: stiri