x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Chivu lăudat de presa italiană: "De netrecut!"

Chivu lăudat de presa italiană: "De netrecut!"

23 Sep 2010   •   00:00
Chivu lăudat de presa italiană: "De netrecut!"
Sursa foto: /Reuters

Agenţia Datasport i-a acordat nota 7 fundaşului Cristian Chivu, precizând că adversarii nu au putut trece pe partea sa de teren, în partida pe care echipa Inter Milano a câştigat-o, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, în faţa formaţiei Bari, în etapa a IV-a a campionatului Italiei.

"Pe partea lui Chivu nu s-a trecut. Deşi a fost mai mult singur pe stânga, românul şi-a făcut treaba şi în faza ofensivă", a scris Datasport.

Cotidianul Il Sussidiario şi site-ul tuttomercatoweb.com l-au notat cu 6,5 pe Chivu. "Chivu a avut un adversar periculos, pe Alvarez, dar l-a controlat atent", a scris Il Sussidiario.

"Alvarez a fost un adversar incomod, dar românul s-a achitat de sarcini şi a avut intervenţii de înaltă clasă", a notat tuttomercatoweb.com.

Site-ul calciomercato.it i-a acordat nota 6 fundaşului român. "La început a suferit puţin, dar pe parcurs Chivu a depăşit orice complex şi şi-a făcut treaba", a scris calciomercato.it.

Cristian Chivu a fost integralist în partida pe care echipa sa, Internazionale Milano, a câştigat-o, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, în faţa formaţiei Bari, într-un meci din etapa a IV-a din Serie A.

×
Subiecte în articol: stiri