x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ciolacu, despre scandalul privind arena Steaua: Stadioanele sunt pentru sportivi

Ciolacu, despre scandalul privind arena Steaua: Stadioanele sunt pentru sportivi

de Redacția Jurnalul    |    21 Iul 2023   •   14:45
Ciolacu, despre scandalul privind arena Steaua: Stadioanele sunt pentru sportivi
Sursa foto: gov.ro

Premierul Marcel Ciolacu a comentat vineri scandalul provocat de faptul că meciul de fotbal FCSB-Dinamo nu s-a putut disputa pe stadionul Steaua. Stadioanele sunt pentru sportivi, trebuie să avem bun simț, a spus prim-ministrul.

Marcel Ciolacu a fost întrebat despre scandalul dintre reprezentanții cluburilor Steaua și FCSB.

„Noi avem niște stadioane pe care trebuie să le punem la dispoziția sportivilor... Eu nu vreau să creez o polemică, trebuie să avem bun simț, cu toții”, a explicat premierul Marcel Ciolacu.

Premierul a explicat de ce a trimis corpul de control la clubul Steaua.

„Stadioanele sunt pentru sportivi, nu ai dreptul să le iei unor sportivi dreptul de a le folosi... de aceea am crezut că este oportun pentru a trimite corpul de control, pentru a vă răspunde la întrebări. Când nu ai nicio performanță sportivă.... ca să te implică și să strici...”, a adăugat Ciolacu.

Controlul la clubul Steaua a fost solicitat de premier în urma scandalului provocat de intenția nereușită a FCSB de a juca partida cu Dinamo din Superliga de fotbal pe stadionul din Ghencea. Corpul de Control al premierului va verifica activitatea de la Clubul Steaua începând din 1 ianuarie 2021.

Derby-ul FCSB-Dinamo se va juca sâmbătă, pe stadionul Arcul de Triumf. Deoarece arena are puține locuri, fanii s-au strâns în număr mare la casele de bilete, vineri dimineață, pentru a cumpăra tichete de acces.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ciolacu fcsb stadion