x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Citroen este maşina oficială a meciului România-Ecuador

Citroen este maşina oficială a meciului România-Ecuador

de Mihai Morcovescu    |    16 Sep 2010   •   00:00
Citroen este maşina oficială a meciului România-Ecuador
Sursa foto: /Citroen

Citroen România continuă implicarea în sportul de performanţă, fiind sponsor oficial al meciului de Cupa Davis dintre România şi Ecuador, contând ca baraj pentru calificarea în Grupa Mondială. Întâlnirea este programată în acest weekend, la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti.

După ce a decis să susţină ultimele două turnee de tip Platinum din circuitul BCR Tenis Partener dedicate jucătorilor amatori şi cel mai puternic turneu de tenis feminin din 2010, Ruxandra Dragomir Open, Citroen România pune la dispoziţie maşina oficială pentru meciul de Cupa Davis dintre România şi Ecuador.

Echipa României, coordonată de căpitanul nejucător Andrei Pavel, îi are în componenţă pe Victor Hănescu (29 de ani, locul 54 ATP la simplu), Victor Crivoi (28 de ani, locul 171 ATP la simplu), Horia Tecău (25 de ani, locul 21 ATP la dublu) şi Adrian Ungur (25 ani, locul 127 ATP la simplu).

„Echipa noastră de Cupa Davis porneşte din nou la drum în tentativa de a reveni acolo unde îi este locul, şi anume în Grupa Mondială a uneia dintre cele mai importante competiţii de tenis. Sunt foarte bucuroasă că Citroen colaborează în continuare cu Federaţia Română de Tenis şi sper ca aceste parteneriate să se prelungească şi în 2011", a declarat Ruxandra Dragomir, preşedintele forului român de tenis.

"Întotdeauna, Citroen a purtat noroc sportivilor români în competiţiile la care a fost partener. Sper ca şi acum să fie la fel, iar echipa de Cupa Davis a României să obţină calificarea în Grupa Mondială", a spus Didier Gerard, directorul Citroen România.

Citroen România a pus la dispoziţia organizatorilor întâlnirii de Cupa Davis dintre România şi Ecuador modelele C-Crosser, C5, C6 şi Jumpy, care vor fi folosite la transportul jucătorilor şi al invitaţilor speciali la acest meci.

Meciurile se vor desfăşura în perioada 17-19 septembrie, începând cu ora 12:00, la Centrul Naţional de Tenis din Capitală.

×
Subiecte în articol: stiri cupa davis