x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Concordia Chiajna - Dinamo Bucureşti 3-4. Meci nebun

Concordia Chiajna - Dinamo Bucureşti 3-4. Meci nebun

12 Feb 2018   •   23:12
Concordia Chiajna - Dinamo Bucureşti 3-4. Meci nebun

Dinamo Bucureşti a învins-o pe Concordia Chiajna cu scorul de 4-3 (0-0), luni seara, în deplasare, în ultimul meci din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal.

Dinamo a obţinut o victorie foarte preţioasă în lupta pentru calificarea în play-off, toate cele şapte goluri fiind marcate în repriza secundă, patru fiind marcate în decurs de nouă minute.

Dinamo a început în forţă şi a deschis scorul după pauză, prin slovacul Adam Nemec (47), care a marcat cu capul, pe spate, din centrarea lui Romera. Portughezul Diogo Salomao (58) a majorat diferenţa, dar ilfovenii au redus din ecart prin micuţul Claudiu Bumba (69), care a înscris cu capul, după o minge revenită din bara transversală la şutul lui Nivaldo. Peste doar două minute, Dinamo a refăcut diferenţa prin Gabi Torje (71). Concordia a marcat din nou, prin Cristian Bud (73), dar Daniel Popa (78) a mărit din nou avantajul dinamoviştilor. Andrei Marc (81) a înscris pentru Concordia, care însă nu a mai găsit resurse să marcheze şi golul egalării.

În tur, Concordia a câştigat cu 3-2 în Şoseaua Ştefan cel Mare.

La Dinamo au redebutat în acest meci Gabi Torje şi Antun Palic.

La Concordia au jucat nu mai puţin de şase fotbalişti care au trecut pe la Dinamo, Bucşa, Bumba, Bawab, Bărboianu, Batin şi Marc.

Concordia are trei înfrângeri şi un egal în ultimele patru etape. Dinamo e neînvinsă de şase etape în care a înregistrat patru victorii şi două egaluri.

CS Concordia Chiajna - FC Dinamo Bucureşti 3-4 (0-0), stadion Concordia - Chiajna
Au marcat: Claudiu Bumba (69), Cristian Bud (73), Andrei Marc (81), respectiv Adam Nemec (47), Diogo Salomao (58), Gabriel Torje (71), Daniel Popa (78).
Arbitru: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Vladimir Urzică (Piatra Neamţ); arbitru de rezervă: Ionuţ Coza (Cernica/Ilfov)
Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Adrian Ionescu (Bucureşti) - LPF
AGERPRES

×
Subiecte în articol: dinamo bucureşti