x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Condescu: "Ne-am înţeles cu Dinamo, am plătit datoria"

Condescu: "Ne-am înţeles cu Dinamo, am plătit datoria"

02 Mar 2011   •   05:58
Condescu: "Ne-am înţeles cu Dinamo, am plătit datoria"

Deşi în după-amiaza zilei de marţi părea convins să continue lupta cu LPF cu riscul retrogradării echipei, preşedintele CA al CS Pandurii, Marin Condescu, a ajuns aseară la un acord cu Dinamo în privinţa achitării datoriei de 460.000 de euro.

"Ne-am înţeles cu Dinamo, am plătit datoria. Sunt banii noştri, nu am luat nimic de la Steaua, nici un jucător nu pleacă la Dinamo", a declarat Condescu.

Între Pandurii şi Dinamo au avut loc negocieri intense marţi seară. Iniţial, se părea că datoria va fi stinsă prin transferul lui Chiricheş la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare, după cum a anunţat chiar preşedintele executiv al gorjenilor, Paul Pârvulescu. "Cluburile s-au înţeles. Urmează să se înţeleagă şi cu jucătorul. Chiricheş va fi jucătorul lui Dinamo din vară şi Pandurii scapă de această datorie. Problema nu este rezolvată încă sută la sută", declara Pârvulescu la GSP TV.

Astăzi este ultima zi în care Pandurii poate face dovada plăţii către Dinamo pentru a putea fi programată în etapa a 20-a, în care îi va întâlni chiar pe "câini". Gorjenii au pierdut deja la masa verde partida cu Oţelul şi, conform regulamentului, va fi retrogradată automat dacă nu va fi programată la al doilea meci.

×
Subiecte în articol: dinamo liga 1 pandurii tg jiu fotbal intern